ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τελεσίγραφο στον Τιάγκο από Μπάρτσα

Τελεσίγραφο στον Τιάγκο από Μπάρτσα

Να αποφασίσει άμεσα την παραμονή ή όχι στην ομάδα, φαίνεται πως είπε η Μπαρτσελόνα στον Τιάγκο Αλκάνταρα. Στα γραφεία του συλλόγου βρέθηκε ο πατέρας του παίκτη, Μαζίνιο, αλλά για χάρη του έτερου γιου του Ράφα Αλκάνταρα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους μπλαουκράνα.

Ο πατέρας και εκπρόσωπος του Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαζίνιο (είχε διατελέσει και προπονητής του Άρη), βρέθηκε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, αλλά για χάρη του έτερου γιου του Ραφίνια, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς μέχρι το 2016.

Ωστόσο, πρώτο θέμα συζήτησης έγινε το μέλλον του Τιάγκο, μιας και οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους. Απ' ότι φαίνεται, είπαν στον πατέρα του Τιάγκο, να αποφασίσει άμεσα ο παίκτης αν τελικά θα συνεχίσει στην ομάδα ή όχι, μιας και ο Τίτο Βιλανόβα σε περίπτωση αποχώρησης του νεαρού μέσου, θα χρειαστεί να ψάξει για αντικαταστάτη.

Ο Μαζίνιο, από την μεριά του υποστήριζε πως: "Σήμερα ήρθα μόνο για τον Ραφίνια, δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τον Τιάγκο".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η βασικότερη διεκδικήτρια του Τιάγκο από την Μπάρτσα, με τον Μόγες να του υπόσχεται αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είχε ο Ισπανός στη Βαρκελώνη.

Όλα πλέον εξαρτώνται από το τι τελικά θα αποφασίσει ο Τιάγκο, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει πολύ άμεσα, καθώς η Μπαρτσελόνα, δεν δείχνει διατεθειμένη να περιμένει πολύ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ