ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα "θύματα" του Μέσι

Τα "θύματα" του Μέσι

Δείτε αναλυτικά ποιες ομάδες είναι τα αγαπημένα θύματα του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Primera Division, Λιονέλ Μέσι, αλλά και ποια τα "κάστρα" που δεν έχει εκπορθήσει ακόμη, ο Αργεντινός.

Ο Λιονέλ Μέσι, είναι από το Σάββατο ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Primera Division καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα, με τον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα να αφηνιάζει όταν επισκέπτεται το "Santiago Bernabeu."

Έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του στα 27 από τα 33 γήπεδα που έχει επισκεφτεί και στις 31 από τις 34 ομάδες, απέναντι στις οποίες έχει τεθεί με την Μπαρτσελόνα αντιμέτωπος, ο Λιονέλ Μέσι, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Primera Division, από το Σάββατο, έχει κάνει τις στατιστικές να παραμιλούν.

Ο "Pulga" έχει πετύχει 18 γκολ απέναντι στη Σεβίλλη και από 17 γκολ απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Οσασούνα, ενώ έχει παραβιάσει οκτώ φορές την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabeu", μία παραπάνω από ότι έχει κάνει στο "Sardinero".

Μόνο τα La Condomina (Μουρθία), Chapín (Χερέθ), Carlos Belmomente (Αλμπαθέτε), Ramón de Carranza (Κάντιθ), Martínez Valero (Έλτσε) και Los Pajaritos (Νουμάνθια), έχουν φιλοξενήσει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν τον έχουν δει να σκοράρει.

Οσον αφορά στα αγαπημένα θύματα του Λιονέλ Μέσι, αυτά είναι εκτός από τη Σεβίλλη, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Οσασούνα, η Βαλένθια (15), η Ρεάλ Μαδρίτης (14), η Σαραγόσα (13), η Ράθινγκ (12), η Μαγιόρκα (11), η Μπιλμπάο (10), η Λεβάντε (10), η Μάλαγα (10) και η Αλμερία (10).

Σχετικά με τα γήπεδα, που προαναφέραμε μετά το "Santiago Bernabeu" (Ρεάλ Μαδρίτης, 8) και το "Sardinero" (Ράθινγκ, 7), ακολουθούν η "Romareda" (Σαραγόσα,7), η "Ciutat de Valencia" (Λεβάντε, 6), το "Ono Stadi"(Μαγιόρκα, 6), το "Riazor"(Ντεπορτίβο, 6), το "Sánchez Pizjuán" (Σεβίλλη, 6), το "Juegos del Mediterráneo" (Αλμερία, 6) και το "Mestalla" (Βαλένθια, 6).

Όσον αφορά στους τερματοφύλακες οι Ντιέγκο Άλβες (15), Τόνιο (12) και Αντρές Φερνάντεθ, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται όταν βλέπουν απέναντί τους, τον Αργεντινό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ