ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα παπούτσια του Μέσι στον τελικό

Τα παπούτσια του Μέσι στον τελικό

Ο Μέσι αποκάλυψε τα παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ του Σαββάτου, τα οποία είναι τα πιο ελαφριά στον κόσμο! Δείτε φωτογραφίες με τα ξεχωριστά παπούτσια του μικρού μάγου της Μπαρτσα (video).

Όταν μία είδηση έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι τότε φτάνει και περισσεύει σε εμάς για να ασχοληθούμε. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει ακριβώς με την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τα... παπούτσια του Αργεντινού.

Ο 23χρονος άσος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να φορέσει κάτι ξεχωριστό σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, οπότε η Adidas σχεδίασε ένα μοντέλο για τον Μέσι.

Τι το ξεχωριστό έχουν όμως αυτά τα παπούτσια θα πει κανείς; Τίποτα. Απλά είναι τα πιο ελαφριά στον πλανήτη, τα πιο λεπτά, έχουν απίστευτη αντοχή και κρατάνε σταθερή θερμοκρασία στο πόδι βοηθάνε στο κοντρόλ και φυσικά φέρουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι...

Εκτός από όλα αυτά έχουν και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του ποδιού και τον πως μοιράζεται το βάρος όταν σουτάρει. Όπως καταλαβαίνετε δεν μιλάμε για ένα από παπούτσι...

Περιττό να σας πούμε πως στο facebook περισσότεροι από 156.000 άνθρωποι έκαναν "like" την αποκάλυψη του Αργεντινού άσου, καθώς ο Αργεντινός άσος έχει δημιουργήσει ειδικό φάκελο στο προφίλ του αποκλειστικά με εικόνες από το συγκεκριμένο ματς! Κάτι ξέρει η Adidas και τον σπονσοράρει.

Ας το δούμε καλύτερα όμως!

Τα παπούτσια του Μέσι στον τελικό
Παπούτσια Μέσι
Τα παπούτσια του Μέσι στον τελικό
Παπούτσια Μέσι
Τα παπούτσια του Μέσι στον τελικό
Παπούτσια Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ