ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στηρίζει Γιουβέντους και Μπουφόν ο Πικέ

Barcelona's Gerard Pique, right, tries to block Juventus's Gonzalo Higuain, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique, right, tries to block Juventus's Gonzalo Higuain, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπουφόν, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον πρώην συμπαίκτη του, Ντάνι Άλβες, να κατακτά το Champions League.

Συνέντευξη στην "Mediaset" παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πικέ έχει ξεκάθαρη εικόνα και από τις δύο ομάδες αφού την πρώτη την αντιμετώπισε στο Champions League και την άλλη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

"Θα είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Η Γιουβέντους τα πάει καλά για μία σειρά ετών και διαθέτει σπουδαίους παίκτες όπως ο Μπουφόν, ο οποίος θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά τον τίτλο, αλλά και ο Ντάνι Άλβες, ο παλιός μου συμπαίκτης. Θα ήταν ωραίο να τον δω να το κατακτά" απάντησε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντάνι Άλβες.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα κατορθώματα του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο άδραξε την ευκαιρία για να αναφερθεί και στον Μπουφόν. "Ο Μέσι θα πάρει το "χρυσό παπούτσι" φέτος ως πρώτος σκόρερ και αξίζει να πάρει και τη "Χρυσή μπάλα".

Αν όμως κοιτάξει κανείς τα τρόπαια ο Μπουφόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μπορεί να πάρει και το Champions League. Το αξίζει και εκείνος για την καριέρα του, αλλά και τη σεζόν που έχει πραγματοποιήσει. Θα ήταν καλό να την κατακτήσει κάποιος τερματοφύλακας μετά τον Λεβ Γιασίν".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ