ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σοκ με Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα

Σοκ με Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα

Άσχημα νέα για τον Τίτο Βιλανόβα και την Μπαρτσελόνα καθώς ο προπονητής των Καταλανών υποφέρει για δεύτερη φορά από καρκίνο. Αναβλήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις και εκδηλώσεις των μπλαουγκράνα.

Τον Νοέμβριο του 2011 ο Τίτο Βιλανόβα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα που είχε σαν αποτέλεσμα την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για ένα μεγάλο διάστημα. '

Η επιστροφή του στον πάγκο, δίπλα στον Γουαρδιόλα και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το καλοκαίρι έδειχνε πως ο Βιλανόβα είχε ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως φάνηκε την Τετάρτη (19/12).

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, όπως και ένας ποδοσφαιριστής των Καταλανών. Την ίδια ημέρα ο σύλλογος θα έδινε χριστουγεννιάτικο δείπνο με τους υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον ρεπορτάζ.

Όλα τα παραπάνω ακυρώθηκαν και άπαντες έψαχναν να δουν τι συμβαίνει, με το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo να αποκαλύπτει πως ο Τίτο Βιλανόβα έχει εκ νέου προβλήματα με την υγεία του και θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση την Πέμπτη.

O Bιλανόβα θα ακολουθήσει χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία για έξι εβδομάδες σύμφωνα με την επίσημη Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το διάστημα θα τον αντικαταστήσει ο βοηθός του, Τζόρντι Ρόουρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Μπαρτσελόνα και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ακαδημία ταλέντων του καταλανικού συλλόγου, τη γνωστή Μασία.

Χοσέ Μανουέλ Πίντο: Δεν γνωρίζω την είδηση και αν είναι αλήθεια τα όσα έχουν δημοσιευθεί σχετικά με τον Τίτο.

Ραφαέλ Ναδάλ (γνωστός φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης): Όλη μου την στήριξη στον Τίτο Βιλανόβα. Είμαστε μαζί σου για να ξεπεράσεις και αυτό το πρόβλημα. Κουράγιο Τίτο.

Χόρχε Λορένθο: Κουράγιο Τίτο

Σαντιάγο Κανιθάρες: Σοκαρισμένος από την είδηση για το νέο πρόβλημα του Τίτο, απλά στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά σε αυτόν στην οικογένεια του και σε όλο τον κόσμο της Μπαρτσελόνα.

Ρομπέρτο Σολδάδο: Κουράγιο για τον Τίτο και την οικογένειά του. Σε αυτές τις στιγμές το ποδόσφαιρο είναι αδιάφορ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ