ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σίλεσεν: "Νόμιζα πως ήταν αστείο η πρόταση από Μπαρτσελόνα"

Σίλεσεν: "Νόμιζα πως ήταν αστείο η πρόταση από Μπαρτσελόνα"

Ο Γιάσπερ Σιλεσεν παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε με τίποτα να δεχτεί πρόταση για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, παράλληλα όμως τόνισε πως θέλει να πάρει όσο μπορεί περισσότερους τίτλους με τους Καταλανούς.

Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την Μπαρτσελόνα όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Κλαούντιο Μπράβο να μετακομίζει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι και τους πρωταθλητές Ισπανίας να καλύπτουν το κενό του αποκτώντας τον Γιάσπερ Σίλεσεν.

Οι εξελίξεις ήταν μάλιστα τόσο ραγδαίες που ο ίδιος ο Ολλανδός γκολκίπερ παραδέχτηκε -μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Μπαρτσελόνα- ότι δεν περίμενε με τίποτα να του γίνει πρόταση από τους "μπλαουγκράνα" και πίστεψε πως ήταν κάποιο αστείο που του έγινε.

Σίλεσεν: "Νόμιζα πως ήταν αστείο η πρόταση από Μπαρτσελόνα"

"Όταν ο ατζέντης μου με πληροφόρησε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα τον ρώτησα αν μου έκανε πλακα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο ενδιαφερόταν για μένα.

Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα και θα ήθελα να είμαι ο τερματοφύλακας που ως βασικός θα κατακτήσει το Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ