ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρικέλμε: "Τυχερή η Μπαρτσελόνα"

Ρικέλμε: "Τυχερή η Μπαρτσελόνα"

Ούτε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα δε χάνει ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος τη χαρακτήρισε τυχερή. Διαβάστε τον λόγο αλλά και τι είπε για τα επερχόμενα παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής.

Τρία χρόνια πέρασε στην Μπαρτσελόνα ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος ακόμα έχει στην καρδιά του την ομάδα της Καταλωνίας.

Ο Αργεντινός μίλησε στον "Ole" για τους "μπλαουγκράνα", τους οποίους χαρακτήρισε τυχερούς, καθώς έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

"Βλέπω κάθε παιχνίδι της Μπάρτσα και νομίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι πολύ τυχερή επειδή έχει τέσσερις, πέντε, έξι παίκτες που συγκαταλέγονται στους καλύτερους του κόσμου κι οι άλλοι τους συμπληρώνουν. Αισθάνονται καλά και το αποδεικνύουν παίζοντας όσο καλύτερα μπορούν".

Επιπλέον, ο Ρικέλμε, ο οποίος αποθέωσε τους Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα σχολίασε για τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής με τις Βενεζουέλα και Βολιβία: "Θα νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια εύκολα. Έχουμε τον Μέσι και δε φοβάμαι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ