ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψάχνεται για τον Σουάρες η Μπαρτσελόνα

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Σουάρες GETTY IMAGES

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα δήλωσε πως οι Καταλανοί εξετάζουν πώς μπορεί να μειωθεί η ποινή του Ουρουγουανού, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα ίσως είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Μπορεί η έφεση της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης να απορρίφθηκε, αλλά η Μπαρτσελόνα εξετάζει κάθε της κίνηση προκειμένου να μειωθεί η ποινή που έχει επιβάλλει η FIFA στον Λουίς Σουάρες. Αυτό επιβεβαίωσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο 27χρονος την Τρίτη πήγε στην Καταλονία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, αλλά δε θα μπορεί να παρουσιαστεί στο κοινό λόγω της ποινής του.

Στην ερώτηση που του έγινε για τον Σουάρες και τις ενέργειες της Μπαρτσελόνα ο Θουμπιθαρέτα απάντησε: "Ο Λουίς Σουάρες είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά η συμβουλή των δικηγόρων μας είναι να παραμείνουμε διακριτικοί. Οι δικηγόροι μας είπαν ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ συνετοί με το τι θα λέμε και η ερώτησή σας αφορά κάτι που θα μπορούσε να συμβεί μετά από συγκεκριμένες κινήσεις. Τότε θα μπορούμε να εξηγήσουμε τα πράγματα καλύτερα. Ωστόσο, είναι γεγονός, είναι αλήθεια. Είναι 100% μέλος της ομάδας. Μιλάμε με τους δικηγόρους για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά του, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο επί του θέματος".

Όσο αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού είπε: "Δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα. Σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε να έχουμε τέσσερις αμυντικούς επειδή εκτιμούσαμε ότι ο Πουγιόλ θα είναι μαζί μας, κάτι που δεν ισχύει. Έτσι πρέπει να καλύψουμε το κενό. Φυσικά το δουλεύουμε ώστε να αγοράσουμε παίκτες και ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε έναν κεντρικό αμυντικό. Το 90% των ομάδων της Ευρώπης έχουν το ίδιο πρόβλημα, είναι μία θέση που όλοι ψάχνουν παίκτη.

Το προσπαθούμε, αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε μία οριστική απόφαση για κάποιους παίκτες που ελπίζαμε να πάρουμε. Ο μόνος γνωστός κεντρικός αμυντικός που πήρε μεταγραφή είναι ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αμυντικούς, οι οποίοι θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, και αν τους βρούμε, να τους πάρουμε κιόλας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ