ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Δεν ήταν υπεύθυνος ο Πικέ για την απόφαση του Γκριεζμάν"

Former Spanish soccer international Carles Puyol holds a lot at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Former Spanish soccer international Carles Puyol holds a lot at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP IMAGES/AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο Κάρλες Πουγιόλ με δηλώσεις του πήρε το μέρος του Πικέ για το ντοκιμαντέρ του Γκριεζμάν λέγοντας πως δεν βρίσκει στην υπόθεση κάτι κακό.

Το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τα έβαλε με τον Πικέ γιατί ήταν ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ στην ανακοίνωση της απόφασης του Γκριεζμάν για παραμονή στην Ατλέτικο.

Λίγες ώρες αργότερα για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και ο Κάρλες Πουγιόλ η οποίος πήρε θέση υπέρ του Πικέ λέγοντας πως δεν θεωρεί πως είναι υπεύθυνος επειδή απλά ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ. Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και για τον Νεϊμάρ και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας πως δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Χαρακτηριστικά υποστήριξε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας:

Για την εμπλοκή του Πικέ στο "όχι" του Γκριεζμάν:
"Δεν ξέρω αν έκανε κάποιο λάθος. Στο τέλος δεν είναι ο Πικέ υπεύθυνος για την απόφαση που πήρε ο Γκριεζμάν. Ότι είναι παραγωγός και ότι ως παραγωγός έκανε ένα ντοκιμαντέρ, δεν βλέπω το κακό. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο Πικέ ήταν αυτός που τον επηρέασε αλλά δεν το νομίζω καθόλου. Ο Γκριεζμάν πήρε την απόφαση και επρόκειτο για μια πολύ σημαντική απόφαση για να σε επηρεάσει κάποιο άτομο".

Για τον Μπερτομέου ο οποίος δεν υπέγραψε τον Γκριεζμάν:
"Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα πλέον. Εγώ είμαι οπαδός απλά της ομάδας, θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους".

Ποιους παίκτες πρέπει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα:
"Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Αμπιντάλ. Θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πάντα πρέπει να δυναμώνεις και να βελτιώνεσαι αλλά ήδη έχεις μια πολύ καλή ομάδα".

Για τον Τιάγκο και τη Ρεάλ Μαδρίτης:
"Θα τον συμβούλευα να είναι χαρούμενος και να κοιτάξει το καλύτερο για αυτόν. Η Ρεάλ όπως και η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αλλά είναι προσωπική του απόφαση. Στο τέλος ο καθένας πρέπει να αποφασίζει με βάση την ευτυχία".

Αν συμφωνεί με την άποψη του Μέσι που δεν θέλει ο Νεϊμάρ να πάει στην Ρεάλ:
"Απολύτως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο και θα προτιμούσα να ήταν στην Μπαρτσελόνα από το να πάει στη Μαδρίτη".

Για τις πιθανότητες να πάει ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ:
"Δεν το ξέρω αυτό. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι μια από τις πιθανότητες αλλά πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μας. Δεν είναι εύκολο να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά έχουμε δει αρκετά πράγματα που ήταν αδύνατα να γίνονται στο τέλος".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ