ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πιο σημαντικοί οι βαθμοί"

"Πιο σημαντικοί οι βαθμοί"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι πιο σημαντικοί είναι οι βαθμοί για την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει το σερί στην κούρσα για τον τίτλο, παρά να αναδειχτεί ο ίδιος πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή με το χατ-τρικ που σημείωσε στη νίκη με 3-0 της Ατλέτικο στο "Καμπ-Νου" και πλέον με 24 γκολ είναι στην κορυφή των σκόρερς καθώς ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 22.

Ταυτόχρονα όμως οι "μπλαουγκράνα" συνεχίσουν να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον με 16 σερί νίκες στο πρωτάθλημα έσπασαν το σερί που είχε η Ρεάλ με 15 συνεχόμενες νίκες την σεζόν 1960-1961.

"Δεν ανησυχώ για το αν θα είμαι ή θα αναδειχτώ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα να διατηρήσει και να συνεχίσει το σερί που έχει για τους φιλάθλους μας", δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Συνεχίζοντας εξάλλου έθεσε και τις προτεραιότητες όσον αφορά στις διοργανώσεις καθώς ο τελικός του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ρεάλ είναι προγραμματισμένος για τον Απρίλιο.

"Πρέπει να σκεφτούμε πλέον το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Το Κύπελλο Ισπανίας θα έρθει στην ώρα του", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ