ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Θα μείνει ο Φάμπρεγκας"

FC Barcelona's Gerard Pique, center, celebrates a goal with his teammates Lionel Messi from Argentina, left, and Andres Iniesta, right, during a Spanish La Liga soccer match against Getafe, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 10, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, center, celebrates a goal with his teammates Lionel Messi from Argentina, left, and Andres Iniesta, right, during a Spanish La Liga soccer match against Getafe, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 10, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές με τον Τάτα Μαρτίνο. "Μόνο θετικά θα αποκομίσουμε από τη μεταγραφή του Νείμάρ" το σχόλιο του Αντρές Ινιέστα.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Ζεράρ Πικέ και Αντρές Ινιέστα ενόψει του φιλικού αγώνα της Μπαρτσελόνα στην Ταϊλάνδη.

Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν τη Δευτέρα στην Μπανγκόκ, απ' όπου θα ξεκινήσει η περιοδεία τους στην Ασία, και για λογαριασμό της ομάδας μίλησαν οι δύο Ισπανοί, οι οποίοι κάλυψαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

Το πιο σημαντικό, ίσως, θέμα αυτή τη στιγμή είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δε δείχνουν να τα παρατούν εύκολα, όμως, ο Πικέ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο συμπατριώτης του από το "Καμπ Νόου".

"Ανέκαθεν είμαι πολύ ήσυχος. Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη με αυτή την ποιότητα να έχει προτάσεις, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα μείνει. Αυτό είναι το μεγάλο όνειρό του και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει. Ποτέ δεν αμφέβαλα επ' αυτού".

Από την πλευρά του ο Ινιέστα προσέθεσε: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι όλοι τους οι καλύτεροι. Ο Σεσκ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ήταν πάρα πολύ καλός σε όλη τη σεζόν".

Ακόμη, για τον Λιονέλ Μέσι ο Πικέ είπε: "Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, φαίνεται να φτάνει στα όριά του, αλλά καταφέρνει να τα ξεπερνά. Σκοράρει, δημιουργεί παιχνίδι και σηκώνει στις πλάτες του την ομάδα. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς πρόκειται για τον πέμπτο πιο παλιό παίκτη της ομάδας και γιατί πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου".

Σε ερώτηση για τον Νεϊμάρ ο Ινιέστα είπε: "Δε θα του πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί. Όταν βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου τότε είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Είναι μία μεταγραφή από την οποία μόνο θετικά μπορούν να υπάρξουν. Είναι φυσιολογικό να χρειάζεσαι κάποιο χρόνο. Είναι πιο κοντά με τους Άλβες και Αντριάνο, αλλά εμείς οφείλουμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε τίτλους και αν γίνεται να ξαναφτάσουμε τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα".

Τέλος, για τον Τάτα Μαρτίνο ο Πικέ σχολίασε: "Οι προπονήσεις είναι σχεδόν ίδιες. Του αρέσει να μιλάει κι αυτό είναι καλό. Δεν υπάρχουν δραστικές αλλαγές και θα συνεχίσουμε να παίζουμε με την μπάλα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ