ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έχει χάσει 3 κιλά ο Νεϊμάρ

Έχει χάσει 3 κιλά ο Νεϊμάρ

Οι γιατροί της Μπαρτσελόνα έχουν "από κοντά" τον Νεϊμάρ, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να αυξήσει το βάρος και τον όγκο του. Η αναιμία που διαπιστώθηκε ότι έχει ο νεαρός επιθετικός, παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει ειδικό διατροφολόγιο για τον παίκτη.

Από την πρώτη στιγμή που ο Νεϊμάρ πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο τη Μπαρτσελόνα, οι γιατροί της ομάδας του συνέστησαν ότι θα έπρεπε να αυξήσει το σωματικό του βάρος. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις τελικά έχει χάσει 3 κιλά κι έτσι θα πρέπει να ακολουθήσει ειδική διατροφή προκειμένου να τα ξαναπάρει.

Ο παίκτης μετά το κύπελλο Συνομοσπονδιών υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στις αμυγδαλές του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να είναι αρκετά εξασθενημένος και να χάσει αυτά τα κιλά.

Οι εξετάσεις έδειξαν ακόμα πως ο νεαρός επιθετικός έχει κάποια συμπτώματα αναιμίας, με αποτέλεσμα να κουράζεται εύκολα και να μην έχει μεγάλη αντοχή. Έτσι οι γιατροί της Μπαρτσελόνα έχουν ήδη ετοιμάσει ένα διατροφολόγιο πλούσιο σε βιταμίνες και σίδηρο, ώστε σε λίγο καιρό ο Βραζιλιάνος να είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η αναιμία του Νεϊμάρ, οφείλεται στη χαμηλή συγκέντρωση αιμοσφαιρίνης στο αίμα, δηλαδή με απλά λόγια έλλειψη σιδήρου, χωρίς όμως να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο, γνωρίζει ότι ο Νεϊμάρ ακόμα δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, σε μια προπόνηση της ομάδας έβαλε τον Βραζιλιάνο να διαγωνιστεί σε ένα σπριντ με τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό όμως να τον αφήνει αρκετά μέτρα πίσω.

"Θα τον βοηθήσουμε να φτάσει στο κατάλληλο σημείο σε λίγο καιρό. Μην ανησυχείτε", ήταν τα λόγια του στους δημοσιογράφους.

Τέλος, μόλις γυρίσει η ομάδα στη βάση της από την καλοκαιρινή της περιοδεία, ο Νεϊμάρ θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γυμναστήριο, κάνοντας ασκήσεις για να δυναμώσει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ