ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Θα επιστρέψει στην Μπάρτσελόνα ο Πεπ"

Πικέ: "Θα επιστρέψει στην Μπάρτσελόνα ο Πεπ"
Πικέ Γκουαρντιόλα

Ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε πως ο Πεπ Γουαρδιόλα θα επιστρέψει κάποια μέρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα του έμαθε σε αυτή την τετραετία. Διαβάστε τι ακριβώς είπε.

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε η συνεργασια του Πεπ Γουαρδιόλα με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί κατέκτησαν την Παρασκευή (25/5) το κύπελλο Ισπανίας νικώντας στον τελικό την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον 41χρονο τεχνικό να φύγει με έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό του, τον 14ο σε τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ θα έχει στο μέλλον την ευκαιρία να οδηγήσει την Μπάρτσα και σε άλλους τίτλους, αφού ο Ισπανός αμυντικός θεωρεί πως ο Γουαρδιόλα θα επιστρέψει στους "μπλαουγκράνα" κάποια στιγμή. Αναλυτικότερα ο Πικέ, ο οποίος τον ευχαρίστησε για όλα όσα έκανε για τον ίδιο, είπε:

"Γνωρίζαμε μέσα μας πως είχε έρθει η στιγμή να φύγει. Θα νιώσει νοσταλγία μετά την αποχώρησή του, αλλά μία μέρα θα επιστρέψει. Αυτή τη σεζόν δεν έπαιξα τόσο καλά όσο θα ήθελα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που τον είχα προπονητή για τέσσερα χρόνια. Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε και είμαι χαρούμενος που προσέθεσε στο ενεργητικό του έναν τίτλο πριν φύγει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ