ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Καλή επιλογή για την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε"

Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Barcelona in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Barcelona in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, σχολίασε την πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα" από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μπορεί στη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από τον πάγκο της Μπιλμπάο να άφησε το μέλλον του "ανοικτό" και να υποστήριξε ότι "δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν", αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παύει να είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα", Ζεράρ Πικέ, χαρακτήρισε ως "καλή επιλογή" τον "Txingurri" ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν.

"Ο Βαλβέρδε έχει κάνει εξαιρετική χρονιά στην Μπιλμπάο και είναι καλή επιλογή, αν και δεν μου πέφτει λόγος", υποστήριξε σχετικά με τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Δεν έχουμε αποτύχει, αν και δεν ήταν η σεζόν που ονειρευτήκαμε. Δεν εξαρτάται από το τι κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα".

Για τους διαιτητές υποστήριξε: "Υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες. Εδώ έχουμε κάποιες, στη Ρεάλ έχουν άλλες".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ