ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πάγωσαν" στην Μπαρτσελόνα: Ντεμπελέ ξανά από το 2018!

Barcelona's Ousmane Dembele leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ousmane Dembele leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το 2018 θα επιστρέψει στη δράση ο Ουσμάν Ντεμπελέ καθώς ο τραυματισμός στην αναμέτρηση με τη Χετάφε θέτει τον 20χρονο Γάλλο και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα εκτός για διάστημα 3,5 έως 4 μηνών. (video)

Σοκ για την Μπαρτσελόνα, η οποία μπορεί να νίκησε 2-1 τη Χετάφε για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga, αλλά έχασε τον Ουσμάν Ντεμπελέ για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους (2017).

Ο 20χρονος Γάλλος εξτρέμ, για τον οποίον η Μπαρτσελόνα κατέβαλε άμεσα 105.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ και ακόμα 45.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους (πρωταθλήματα, συμμετοχές, γκολ, "Χρυσή Μπάλα"), αποχώρησε τραυματίας στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης του "Coliseum Alfonso Pérez".

Το πρωί της Κυριακής (17/9) υποβλήθηκε σε εξετάσεις και το πρόβλημα στο δικέφαλο τον αφήνει εκτός δράσης για διάστημα 3,5 - 4 μηνών.

Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στο Ελσίνκι με τον Φινλανδό εξειδικευμένο ιατρό, Σάκαρι Οράβα, να αναλαμβάνει την επέμβαση.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ