ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει για στόπερ η Μπαρτσελόνα

Chelsea's David Luiz (second left) and Branislav Ivanovic (second right) celebrate after the final whistle
Λουίζ Ιβάνοβιτς EMPICS SPORT

Μετά την απόκτηση του Τζόρντι Άλμπα η Μπαρτσελόνα στρέφεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Διαβάστε ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" και ποια ονόματα "παίζουν".

Την πρώτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε την Πέμπτη (28/6) η Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρντι Άλμπα.

Οι Καταλανοί με αυτή την προσθήκη έκλεισαν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και πλέον ο στόχος σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Τη σεζόν που μας πέρασε οι τραυματισμοί των Ζεράρ Πικέ και Κάρλες Πουγιόλ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην Μπάρτσα, η οποία με δεδομένη την ευπάθεια του Πουγιόλ χρειάζεται έναν ακόμη αμυντικό. Η απόκτησή του είναι ειλημμένη απόφαση, με διάφορες περιπτώσεις να εξετάζονται.

Ωστόσο, μετά τα 14 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για τον Άλμπα για αμυντικό μπορούν να διατεθούν μέχρι 25 εκατομμύρια ευρώ, αφού το συνολικό μπάτζετ που έδωσε ο Σάντρο Ροσέλ στον Τίτλο Βιλανοβα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι οι περιπτώσεις των Τιάγκο Σίλβα και Χάβι Μαρτίνεθ πρέπει να αποκλειστούν λόγω κόστους. Το "Plan B" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα είναι οι περιπτώσεις των Νταβίντ Λουίζ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Ματς Χούμελς και Νέβεν Σούμποντιτς με τον πρώτο να έχει συνδεθεί αρκετές φορές με τους Καταλανούς. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δε βιάζονται γι' αυτή τη μεταγραφή, η οποία αναμένεται να καθυστερήσει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ