ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τιάγκο

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τιάγκο

Ο τεχνικός της Μπάρτσα, Τίτο Βιλανόβα, έχει ήδη βρει τους παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν το κενό που θα αφήσει ο Τιάγκο Αλκάνταρα, αν τελικά αποχωρήσει από την ομάδα. Διαβάστε ποια ονόματα "παίζουν" στο μυαλό του Ισπανού.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μπαρτσελόνα έχει δώσει τελεσίγραφο στον νεαρό μέσο, να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στο σύλλογο, μέχρι τις 15 Ιουλίου, όταν και ξεκινάει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ωστόσο, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Τίτο Βιλανόβα, έχει ήδη μελετήσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν επάξια τον Τιάγκο, αν τελικά αποφασίσει να μη συνεχίσει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Τιάγκο, Μαζίνιο, ο οποίος συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να υπογράψει συμβόλαιο με του Καταλανούς ο έτερος γιος του, Ραφίνια, ο Τιάγκο "έχει συμβόλαιο προς το παρόν και είναι ήρεμος".

Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα είναι ασφαλώς να μείνει ο ταλαντούχος μέσος, ώστε να ανταγωνιστεί τους Τσάβι, Ινιέστα και Φάμπρεγας για τη θέση στο κέντρο, αλλά και παράλληλα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο δίπλα τους. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 18.000.000 ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του, ο παίκτης.

Το καστ των υποψηφίων για τη θέση του Αλκάνταρα, αν τελικά αποχωρήσει είναι μεγάλο και περιλαμβάνει αρκετά ταλαντούχους νεαρούς, αλλά και μερικούς έμπειρους παίκτες. Ανάμεσα σ' αυτούς, βρίσκονται ονόματα όπως αυτό του Κρίστιαν Έρικσεν του Άγιαξ, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος στόχος της Λίβερπουλ, ο Αντέρ Ερέρα, νεαρός Ισπανός με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με τον Ινιέστα, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπιλμπάο, αλλά και οι γνωστοί ταλαντούχοι Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ και Ιλκάι Γκιουντογάν της Ντόρτμουντ.

Στα ονόματα των υποψηφίων βρίσκονται ωστόσο και κάποιοι έμπειροι παίκτες με μεγάλες παραστάσεις όπως ο Αργεντινός Έβερ Μπανέγκα της Βαλένθια, καθώς και οι Ισπανοί, Χουάν Μάτα της Τσέλσι και Μπόρχα Βαλέρο της Φιορεντίνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ