ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βαλβέρδε αφήνει να φύγει κι άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα

Ο Βαλβέρδε αφήνει να φύγει κι άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, αφού ο σύλλογος συμφώνησε να αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης.

Η αρχή έγινε με τον Αλέις Βιδάλ, ακολούθησαν οι Αντρέ Γκόμες και Πάκο Αλκάθερ και μέσα σε λίγες ημέρες, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα φύγει, αφού ο Ζεράρ Ντεουλοφέου είχε πωληθεί και το 2015 στην Έβερτον, ωστόσο οι "μπλαουγκράνα" ενεργοποίησαν όρο επαναγοράς το περσινό καλοκαίρι και τον πήραν πίσω.

Στη 2η θητεία του στην ομάδα κάθισε μόλις για ένα εξάμηνο, αφού δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που είχε στη Μίλαν στο 2ο μισό της σεζόν 2016-2017 και δεν έπεισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η λύση που δόθηκε ήταν δανεισμός του στη Γουότφορντ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 24χρονος εξτρέμ θα αποχωρήσει ξανά από τον σύλλογο, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όταν ο αθλητικός διευθυντής Πεπ Σεγούρα επιστρέψει από τη Βραζιλία όπου βρίσκεται. Στόχος είναι ένα ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της Γουότφορντ, Τζίνο Πότσο, ώστε ο δανεισμός να εξελιχθεί σε μεταγραφή.

Ο διεθνής Ισπανός ενημέρωσε εδώ και εβδομάδες ότι θέλει να παραμείνει στην αγγλική ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ και η Γουότφορντ είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι πρώτες επαφές έγιναν μέσω τηλεφώνου πριν από 10 ημέρες, όμως η απουσία Σεγούρα δυσκόλεψε την επικοινωνία.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2019 και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ. Οι Καταλανοί δεν θα συζητήσουν ακόμα έναν δανεισμό και θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τον παίκτη και να εξοικονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Μάλιστα, φέρονται διατεθειμένοι να δεχθούν ένα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα του παίκτη, αρκεί να υπάρχουν μπόνους που σχετίζονται με τις συμμετοχές του και ποσοστό μεταπώλησης.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ