ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι δεν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι δεν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για το νέο συμβόλαιό του, ωστόσο αυτό πιθανόν να είναι το τελευταίο με τους Καταλανούς, αφού ο ίδιος δεν θέλει να κλείσει στο "Καμπ Νόου" την καριέρα του.

Αρνητικός είναι ο Λιονέλ Μέσι με το να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για πάντα και πρόκειται να δείξει τις προθέσεις του με ξεκάθαρο τρόπο στην επόμενη συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου.

Το νέο συμβόλαιο του αρχισκόρερ των νταμπλούχων Ισπανίας αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο, ωστόσο η υπόθεση δεν θα είναι τόσο εύκολη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ισπανίας " Diario Gol", ο 29χρονος επιθετικός θα απαιτήσει την ύπαρξη όρου αποδέσμευσης στο συμβόλαιο, ώστε όταν έρθει η ώρα, να μπορεί να αποχωρήσει.

Ο πέντε φορές κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" δεσμεύεται ήδη με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 250.000.000 ευρώ, ωστόσο ο όρος στο επόμενο συμβόλαιο θα αφορά μία και μόνο ομάδα και δεν θα χρειάζεται να καταβάλει χρήματα για να τον αποκτήσει.

Στόχος του Μέσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του όταν έρθει η ώρα για να κλείσει την καριέρα του εκεί από όπου άρχισαν όλα, από τη γενέτειρά του στο Ροσάριο.

Ο Αργεντινός έχει επαναλάβει και στο παρελθόν ότι τα τελευταία παιχνίδια του θα τα δώσει με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, στις ακαδημίες της οποίας γαλουχήθηκε από το 1994 μέχρι το 2000, όταν έπεισε σε δοκιμές τους ανθρώπους των Καταλανών και υπέγραψε σε... χαρτοπετσέτα.

Το τρέχον συμβόλαιο, το οποίο υπεγράφη έναν χρόνο μετά από την προηγούμενη υπογραφή και περιελάμβανε αύξηση αποδοχών από 13.000.000 ευρώ σε 20.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως, εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2018. Οι διαπραγματεύσεις για το επόμενο συμβόλαιο θα αρχίσουν πολύ σύντομα, ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν... αναίμακτα για όγδοη φορά στην κοινή πορεία τους, με τον Αργεντινό να παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ