ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέο "κράξιμο" στους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Νέο "κράξιμο" στους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Λίγες ημέρες μετά την "επίσκεψή" στο "Καμπ Νόου" ελέω της ήττας από τη Γρανάδα, οπαδοί της Μπάρσα την... έπεσαν και πάλι στους παίκτες για την απώλεια του Copa del Rey. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Χειρότερα δεν γίνεται για τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Champions League από την Ατλέτικο, βρέθηκε σε εξαιρετικά μειονεκτική θεση στη μάχη του τίτλου μετά την ήττα από τη Γρανάδα ενω εδώ και λίγες ώρες έχει να σκέφτεται και την απώλεια του Κυπέλλου από την Ρεάλ Μαδρίτης ( 2-1 για τους "μερένγκες" στο "Μεστάγια").

Το γεγονός μάλιστα αυτό εξόργισε τόσο μερικούς οπαδούς των "μπλαουγκράνα" ώστε να επισκεφτούν ( για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών) το "Καμπ Νόου" για να "κράξουν" τον Χεράρδο Μαρτίνο και τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η λέξη "μισθοφόροι" βγήκε πολλές φορές από τα χείλη τους, με τους οπαδούς να απαιτούν από τον Μαρτίνο να υποβάλλει την παραίτησή του αλλα και να κατηγορούν τον Λιονέλ Μέσι πως δεν δίνει το 100% εδώ και πολύ καιρό.

"Δεν ίδρωσες καν τη φανέλα", φώναζαν στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στο καταλανικό στρατόπεδο και τους παίκτες να καλούνται πλέον να "σώσουν την παρτίδα" στο πρωτάθλημα όπου απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του.

Διαβάστε επίσης για τα λόγια παρηγοριάς του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Λιονέλ Μέσι αλλα και τα συγχαρητήρια που έδωσε η Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ για την κατάκτηση του τροπαίου μέσω Twitter.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ