ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπράβο: "Η ομάδα πάνω από τα ρεκόρ"

Μπράβο: "Η ομάδα πάνω από τα ρεκόρ"

Ο Κλαούντιο Μπράβο έσπασε το θρυλικό ρεκόρ του Πέδρο Μαρία Αρτόλα μετά από 36 χρόνια, ωστόσο τόνισε πως αυτό που μετράει περισσότερο είναι να πηγαίνει καλά η Μπαρτσελόνα (videos).

Από τη σεζόν 1977-78 κρατούσε το ρεκόρ του Πέδρο Μαρία Αρτόλα ο οποίος είχε κρατήσει απαραβίαστη την εστία της Μπαρτσελόνα για 560 λεπτά πρωταθλήματος, όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Για αυτό φρόντισε ο Κλαούντιο Μπράβο, με τον Χιλιανό γκολκίπερ να μη δέχεται γκολ ούτε στην 7η αγωνιστική κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο (2-0 η Μπαρτσελόνα με σκόρερ τους Μέσι και Νεϊμάρ) και να δημιουργεί νέο ρεκόρ στη La Liga με 630 λεπτά ανέπαφης εστίας.

Μπράβο: "Η ομάδα πάνω από τα ρεκόρ"

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο γκολκίπερ των "μπλαουγκράνα" ρωτήθηκε για το επίτευγμά του, με τον ίδιο να προσπαθεί να "υποβαθμίσει" το γεγονός και να στέκεται στη συνολική παρουσία της ομάδας του.

"Ήξερα για το ρεκόρ επειδή όλοι μιλούν για αυτό αν και προτιμώ να εστιάζω στη συλλογική μας προσπάθεια παρά στο προσωπικό μου ρεκόρ", δήλωσε αρχικά, και συνέχισε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη. Η Ράγιο είναι μία δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις και οι διαστάσεις του γηπέδου αυτού είναι μικρές .

Μπράβο: "Η ομάδα πάνω από τα ρεκόρ"

Διορθώσαμε κάποια πράγματα που πήγαν άσχημα για μας στο Παρίσι και νομίζω ότι αυτό φάνηκε σήμερα".

Ο ανίκητος Κλαούντιο Μπράβο:

Μπαρτσελόνα - Έλτσε (3-0):

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα (0-1):

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο (2-0):

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (0-5):

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (0-0):

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (6-0):

Ράγιο Βαγεκάνο - Μπαρτσελόνα (0-2):

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ