ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ήρθε με λιγότερα στην Μπάρτσα ο Σουάρες"

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 24: Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου, αποκάλυψε πως οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Σουάρες ξεκίνησαν πριν το Μουντιάλ και πως έπεισαν τον παίκτη να υπογράψει με λιγότερα χρήματα.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή, μέχρι στιγμής, για το καλοκαίρι είναι αυτή του Λουίς Σουάρες από την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός κόστισε περίπου 94 εκ. ευρώ στους Ισπανούς και η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασε τους πάντες (εξαιτίας του χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή).

Μιλώντας στο CNN, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου, έκανε κάποιες αποκαλύψεις όσον αφορά το deal και τις επαφές που υπήρξαν πριν από μήνες.

"Πλησιάσαμε την πλευρά του παίκτη πολύ πριν το Μουντιάλ. Του είπαμε πως βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία, έχει την εμπειρία και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λίβερπουλ. Ήταν λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να έρθει στην Μπαρτσελόνα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Γνωρίζαμε εδώ και χρόνια πως ο Σουάρες συμπαθεί την Μπαρτσελόνα και την πόλη μας. Έτσι είχαμε πλεονέκτημα, όπως και το γεγονός πως έχει για ατζέντη τον αδερφό του Γουαρδιόλα. Αγαπάει την Μπαρτσελόνα και φροντίσαμε να φτιάξουμε μία ατμόσφαιρα για να την αποδεχθεί.

Να ξέρετε πως άφησε καλύτερες προτάσεις που είχε στα χέρια του για να έρθει σε εμάς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ