ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ"

Μέσι: "Θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ"

Συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας σεζόν έδωσε ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε τι είπε ο Αργεντινός για τον Νεϊμάρ, τον Γκουαρντιόλα, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, σε αντίθεση με τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα τις προσεχείς ημέρες.

Ο Αργεντινός δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στο νέο απόκτημα της Μπάρτσα, τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ, που όλοι περιμένουν να δουν αγωνιζόμενο δίπλα του. "Ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Είναι φυσικά κι ένας υπέροχος χαρακτήρας", ήταν τα πρώτα λόγια του Μέσι για τον συμπαίκτη του.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Θα δώσει πολλά στην ομάδα. Είναι παίκτης που του αρέσει να νικάει και θα τα πάμε πολύ καλά μαζί".

Όσον αφορά τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το θέμα της σχέσης του με τον Τίτο Βιλανόβα, ο Μέσι αρνήθηκε να σχολιάσει πολλά: "Είναι ένα προσωπικό θέμα μεταξύ των δυο τους, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω".

Για για το θέμα σχετικά με τη φοροδιαφυγή του ίδιου, είπε πως: "Είμαι πολύ ήρεμος προς το παρόν. Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' όλα αυτά και τα διαχειρίζονται όλα οι δικηγόροι μου. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".

Ο Αργεντίνος δεν δίστασε να πει και δυο λόγια για την νέα ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μπάγερν Μονάχου: "Θα είναι πολύ δυνατοί φέτος. Με την άφιξη του Πεπ, γίνονται φαβορί να κατακτήσουν και πάλι το Champions League. Και η Ρεάλ θα είναι πολύ ισχυρή φέτος, θα είναι μια δύσκολη χρονιά".

Τέλος, ο Μέσι αναφέρθηκε και στους Τιάγκο και Βίγια, οι οποίοι αποχώρησαν: "O Τιάγκο πιστεύω ότι θα καταφέρει να παίξει περισσότερα παιχνίδια και να βελτιωθεί πολύ δίπλα στον Γκουαρντιόλα. Όσον αφορά τον Βίγια, πιστεύω ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Φαλκάο, είναι πολύ καλός επιθετικός".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ