ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Καταδικασμένη να κερδίζει τίτλους η Μπαρτσελόνα"

Μέσι: "Καταδικασμένη να κερδίζει τίτλους η Μπαρτσελόνα"

O Λιονέλ Μέσι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για τους στόχους της Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα είναι καταδικασμένη να κερδίζει τίτλους όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της OΥΕΦΑ τόνισε ότι στόχος είναι η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους ενώ μίλησε για τον διασυρμό από την Μπάγερν την περσινή σεζόν και την συνεργασία του με τον Μαρτίνο Τάτα.

" Θέλουμε πάντα να πετυχαίνουμε περισσότερα. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά ο αποκλεισμός από την Μπάγερν μας άφησε πικρή γεύση. Φάνηκε ότι είχαμε μεγάλο κενό μεταξύ των δύο ομάδων. Ήταν καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα από εμάς. Είχαν το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Ο Μέσι χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο που συμμετέχει η Μπαρτσελόνα με αντιπάλους τις Μίλαν, Σέλτικ και Άγιαξ.

" Είναι δύσκολος ο όμιλος αλλά αυτό το γνωρίζαμε εξ αρχής. Είναι δύσκολο να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι όμιλοι είναι ισοδύναμοι, ισορροπημένοι και θα γίνουν μεγάλα παιχνίδια. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ιστορικές και μεγάλα ονόματα. Ελπίζω να παίξουμε πολύ καλά και να προκριθούμε".

Όσον αφορά την προσαρμογή στις απαιτήσεις του Χεράρδο Μαρτίνο, ο Αργεντίνος άσος δήλωσε ότι αυτή έγινε πολύ γρήγορα για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

" Η προσαρμογή μας με τον νέο προπονητή έγινε πολύ γρήγορα. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας ζητάει. Ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους.".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ