ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν είναι πεθαμένη η Ρεάλ"

Μέσι: "Δεν είναι πεθαμένη η Ρεάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε σε συνέντευξή του ότι πρέπει να βελτιωθεί στα... πάντα ενώ ξεκαθάρισε ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει να χαλαρώσει καθόλου αν θέλει να κατακτήσει τη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν.

"Ο στόχος μου είναι να αναπτυχθώ, δεν ικανοποιούμαι από αυτό που έχω ήδη. Το λέω πάντα, πρέπει να βελτιωθώ στα πάντα", δήλωσε σε συνέντευξή του στο Espn ο Λιονέλ Μέσι λίγο μετά την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" για τέταρτη σερί χρονιά, και συνέχισε:

"Το βραβείο της Χρυσής Μπάλας; Είναι κάτι θεαματικό. Είναι αναγνώριση των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα, μαρτυράει τη δύναμη της ομάδας. Εδώ είμαι ευτυχισμένος και θέλω ακόμα να βελτιωθώ".

Μέσι: "Δεν είναι πεθαμένη η Ρεάλ"

Ο 25άχρονος Αργεντίνος σούπερ σταρ μίλησε και για τη μάχη του τίτλου, υποστηρίζοντας πως το +11 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και το +16 από τη Ρεάλ δεν πρέπει να λειτουργήσει ως μαξιλαράκι ασφαλείας για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

"Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα το δεδομένο. Η Ρεάλ έχει καλύψει και στο παρελθόν μεγάλη διαφορά πόντων, ξέρουμε ότι δεν πρέπει να τους θεωρήσουμε πεθαμένους.

Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μην διαπράξουμε το λάθος να χαλαρώσουμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ