ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρκίνιος και Βιέτο θέλει η Μπαρτσελόνα

Μαρκίνιος και Βιέτο θέλει η Μπαρτσελόνα

Η Sport και η El Mundo Deportivo φιλοξένησαν στα πρωτοσέλιδα τους το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Βιέτο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σαν το προηγούμενο για τη Μπαρτσελόνα... Στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2016 δεν τελεί υπό καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών και αυτό επιτρέπει την ενίσχυση! Συγχρόνως, δίνει το δικαίωμα στις δύο καταλανικές εφημερίδες, τη Sport και την El Mundo Deportivo να οργιάσουν με τα σενάρια...

Στα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (2/6), οι δύο εφημερίδες αναφέρθηκαν σε δύο μεταγραφικούς στόχους: τον Μαρκίνιος και τον Βιέτο! Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι κοστίζουν πολλά χρήματα και ικανοποιούν τη... δίψα των οπαδών για μεταγραφές!

Σύμφωνα με την Sport, η Μπαρτσελόνα πρότεινε 40 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Μαρκίνιος, ο οποίος αγωνίζεται στη Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική της Βαρκελώνης και πιέζει για την αποδοχή της πρότασης!

Μαρκίνιος και Βιέτο θέλει η Μπαρτσελόνα

Με βάση της El Mundo, η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Λουτσιάνο Βιέτο. Ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός αρέσει στον Λουίς Ενρίκε και καταβάλλονται προσπάθειες για να μετακομίσει στο Καμπ Νόου.

Μαρκίνιος και Βιέτο θέλει η Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ