ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Μου αρέσει η λέξη τρεμπλ"

Λουίς Ενρίκε: "Μου αρέσει η λέξη τρεμπλ"
Λουίς Ενρίκε

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ξεκαθάρισε ότι θέλει το τρεμπλ ωστόσο αυτό περνά μέσα από τον ημιτελικό του Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου.

Ξέρει καλά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον ξέρει κι αυτός. Ο Λουίς Ενρίκε έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο ο δρόμος για την κατάκτηση του τρεμπλ από την Μπαρτσελόνα, περνά μέσα από τον ημιτελικό με την Μπάγερν.

"Μου αρέσει η λέξη τρεμπλ. Τη λατρεύω. Όμως ξέρω πως μπορεί από εκεί που διεκδικείς τρία τρόπαια να μην πάρεις κανένα. Ξέρουμε πως είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε ακόμη.

Είναι αρκετά καλή ομάδα για να ξεπεράσει τους τραυματισμούς της. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, όπως θα κάναμε σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τις απουσίες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και όλη τη σεζόν. Δεν είναι μόνο θέμα επίθεσης ή άμυνας, αλλά και των δύο.

Η Μπάγερν από τότε που ανέλαβε ο Γκουαρδιόλα έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό αγωνιστικό στυλ. Διατήρησε τα καλά στοιχεία που βρήκε και πρόσθεσε τα δικά του στοιχεία. Είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε τον Πεπ, αλλά την Μπάγερν, μια ιστορική ομάδα. Δυστυχώς ο τελικός έχει χώρο μόνο για μια ομάδα. Δεν υπάρχουν φαβορί. Μιλάμε για έναν ημιτελικό.

Ο Πεπ γνωρίζει όλους τους παίκτες μας καλά, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό θα κρίνει τον αγώνα. Μια τέτοια αναμέτρηση καθορίζεται από τις λεπτομέρειες. Είναι ωραίο που οι παίκτες μας θα ξαναδούν τον Πεπ, αλλά το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από αυτό και το ξέρουν. Είχαμε συμφωνήσει να τα πούμε στον τελικό, αλλά δεν μπορεί να γίνει πλέον. Όποιος κι αν νικήσει, θα ευχηθεί στον άλλο καλή τύχη.", υποστήριξε ο Αστουριανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ