ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαϊκό προσκύνημα για Κρόιφ

Λαϊκό προσκύνημα για Κρόιφ

Η Μπαρτσελόνα έχει μετατρέψει το "Camp Nou" σε χώρο προσκηνύματος για τους "πιστούς" του Γιόχαν Κρόιφ και μέχρι στιγμής έχουν συρρεύσει πάνω από 20.000 άνθρωποι για να πουν το αντίο στο "ιπτάμενο Ολλανδό".

Το "Camp Nou" άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα υποδέχεται τους φίλους της Μπαρτσελόνα αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα που επιθυμούν να πουν το δικό τους "αντίο" στον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο .

Στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα όπου μεγαλούργησε και ως παίκτης και ως προπονητής ο "ιτπάμενος Ολλανδός", λαμβάνει χώρα ένα ξεχωριστό memorial, με οπαδούς να πηγαίνουν και να αφήνουν αντικείμενα που έχουν σχέση με τον Κρόιφ θέλοντας να τον τιμήσουν.

Λαϊκό προσκύνημα για Κρόιφ

Κασκόλ, καπέλα, φανέλες, λουλούδια, γραπτά μηνύματα, ακόμα και γλιφιτζούρια (όταν προσπαθούσενα κόψει το τσιγάρο ο Κρόιφ είχε γλιφιτζούρια μαζί του στον πάγκο) είναι μερικά από τα αντικείμενα που έχουν αφήσει στον χώρο οι οπαδοί, με την προσέλευση να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής επισκέφτηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 5.614 άνθρωποι όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα, ενώ συνολικά 20.772 άνθρωποι επισκέφτηκαν το "Camp Nou" για τον Γιόχαν Κρόιφ μέσα στο πρώτο 24ωρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ