ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεκαθαρίζει για Τιάγκο Αλκάνταρα

Ξεκαθαρίζει για Τιάγκο Αλκάνταρα

Εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Διαβάστε ποιες είναι οι τρεις επιλογές για τον 22χρονο μέσο.

Ένας από τους παίκτες που έλαμψαν στο Euro Κ21 ήταν ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας.

Ο 22χρονος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διοργάνωση και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού στον οποίο με χατ τρικ έδωσε τη νίκη στη "φούρια ρόχα".

Όπως ήταν λογικό οι εμφανίσεις του ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του και ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου ερίζουν για την απόκτησή του. Εκείνος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, όμως, αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo".

Αυτή τη στιγμή πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα βρίσκεται η Γιουνάιτεντ με τον Ντέιβιντ Μόγιες να θέλει να τον έχει στη διάθεσή του στις 13 Ιουλίου, όταν αρχίζει η περιοδεία της αγγλικής ομάδας στην Ασία. Ως τότε αναμένεται να έχει αποφασίσει και ο παίκτης, τον οποίο θα ήθελε και ο Πεπ Γουαριδόλα.

Τέλος, υπάρχει και τρίτη επιλογή για τον μέσο της Μπαρτσελόνα και αυτή είναι να παραμείνει στους Καταλανούς. Ωστόσο, ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος, ενώ γνωρίζει πως δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες όταν υπάρχουν οι Τσάβι, Αντρές Ινιέστα και Σεσκ Φάμπρεγκας. Επιπλέον, παρά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων δεν έχει γίνει καμία επαφή μεταξύ της πλευράς του Αλκάνταρα και της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δείξει η τελευταία έμπρακτα την επιθυμία της να παραμείνει ο παίκτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ