ΑΓΓΛΙΑ

Ύστατη προσπάθεια για Βιγια

Ύστατη προσπάθεια για Βιγια

Την τελική της πρόταση για τον Νταβίδ Βίγια θα καταθέσει εντός της εβδομάδας η Τότεναμ. Θέλει να παίξει στην Premier League o Ισπανός που σχεδόν έχει συμφωνήσει με τα "σπιρούνια".

Τη μεταγραφή του Νταβίδ Βίγια θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει εντός της εβδομάδας η Τότεναμ σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo".

Ο Φράνκο Μπαλντίνι, νέος αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, ενημερώθηκε από τον Αντρέ Βίλας Μπόας πως η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού είναι ένα από τις πρώτες αποστολές που θα έπρεπε να εις πέρας και σύντομα ετοιμάζει την τελική πρόταση της ομάδας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βίγια έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, όμως, ο ίδιος προτιμά να αγωνιστεί στην Premier League. Σαφώς και είναι μειονέκτημα το γεγονός πως η Τότεναμ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να χαλάσει τη μεταγραφή.

Ο πρώην επιθετικός της Βαλένθια θα μπορούσε να αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στο Νησί, καθώς τα είχε βρει σε όλα με την Άρσεναλ. Ωστόσο, οι "κανονιέρηδες" δεν είχαν έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, η οποία ζητούσε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Τέλος, το σημαντικό για την Τότεναμ εντός της εβδομάδας είναι συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα στο ποσό της μεταγραφής, καθώς τα "σπιρούνια" είναι σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ