ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κράτησε την υπόσχεση του ο Τσάβι

Κράτησε την υπόσχεση του ο Τσάβι

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς ο Τσάβι κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει σε 10χρονο αγόρι που πάσχει από καρκίνο, ότι θα του αφιέρωνε το γκολ που πέτυχε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν.

O Tσάβι Ερνάντεθ κράτησε την υπόσχεση που είδε δώσει σε 10χρονο παιδί που οποίο πάσχει από καρκίνο, ότι θα του αφιέρωνε το γκολ που πέτυχε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν κρατώντας το κεφάλι του.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα συγκινήθηκε από την ιστορία του 10χρονου Μιγκέλ την οποία είχε ακούσει στο ραδιόφωνο.

Πριν μερικές εβδομάδες, στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, ραδιοφωνικός σταθμός της Βαρκελώνης κατά την διάρκεια ενός προγράμματος είχε συνομιλία με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στο νοσοκομείο "Sant Joan de Déu" και "Casa dels Xuklis".

Ο νεαρός Μιγκέλ πάσχει από λευχαιμία από τριών ετών και μία από τις επιθυμίες του ήταν να συναντήσει τον Τσάβι.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα επισκέφθηκε το νοσοκομείο δωρίζοντας στον νεαρό Μιγκέλ την φανέλα του υπογεγραμμένη δίνοντας του παράλληλα δύο υποσχέσεις: Όταν θεραπευθεί θα τον πάρει μαζί του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και αν σημείωνε γκολ εναντίον της Μίλαν θα έπιανε το κεφάλι του αφιερώνοντας το σε αυτόν.

Δεν σκόραρε εναντίον της ιταλικής ομάδας ωστόσο, κράτησε την υπόσχεση του με τον γκολ που πέτυχε εναντίον της Παρί και το πανηγύρισε με τον τρόπο που είχε πει ότι θα κάνει.

Το γκολ ήταν το πρώτο που σημειώνει ο Τσάβι με πέναλτι από το 1998 που έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ