ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τρέχει για να προλάβει την Παρί ο Μέσι

Τρέχει για να προλάβει την  Παρί ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν. Διαβάστε από πότε είχε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο ο Αργεντινός και πότε υπέστη τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Primera Division με τη Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και θα χάσει τον αγώνα με τους νησιώτες.

Ωστόσο, τα νέα είναι ευχάριστα αφού η Καταλανοί ανακοίνωσαν πως ίσως προλάβει τη ρεβάνς με τους Παριζιάνους. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων, όμως, ο Μέσι φαίνεται πως είναι έτοιμος να σπάσει και πάλι τα κοντέρ. Τα πάντα θα κριθούν από το πώς θα πάει η αποθεραπεία του, αλλά υπάρχουν ελπίδες να προλάβει τον αγώνα με την Παρί.

Από εκεί και πέρα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι παθαίνει μυϊκό τραυματισμό μετά το 2009 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, λόγω του οποίου έχασε τότε το παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League. Ακόμη, παρόμοιο τραυματισμό είχε πάθει και τον Μάρτιο του 2008 με τη Σέλτικ, ο οποίος τον κράτησε εκτός για πέντε εβδομάδες..

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως η τελευταία φορά που ο Μέσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο ήταν τον Φεβρουάριο του 2006 σε εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ