ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Κορυφαίος αμυντικός ο... Μέσι"

"Κορυφαίος αμυντικός ο... Μέσι"

Ο Λουίς Ενρίκε έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι μετά το ματς με τη Μπιλμπάο, τονίζοντας πως εκτός από τρομερός εκτελεστής και δημιουργός μπορεί να διαπρέψει και ως αμυντικός!

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε τα γκολ του Μέσι για να κάμψει την αντίσταση της Αθλέτικ Μπιλμπάο το Σάββατο και να κάνει το "3 στα 3" στη La Liga, με τον σούπερ σταρ των Καταλανών να ντύνεται δημιουργός και με δύο ασίστ στον Νεϊμάρ να κρίνει το παιχνίδι.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Νεϊμάρ δήλωσε πως "δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μέσι σε αυτό που κάνει" ενώ μέλι για τον "Pulce" έσταξε και ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος διατύπωσε μία ακόμα πιο "επαναστατική" άποψη.

"Ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος μόνο για τα γκολ που βάζει και τις ασίστ που μοιράζει. Εάν ήθελε να γίνει ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο θα μπορούσε να γίνει.

Κάνει πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να τα κάνουν ούτε σε κονσόλα Playstation", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός, για να απονείμει κατόπιν τα εύσημα και στην αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα που εξακολουθεί να κρατάει το μηδέν παθητικό μετά από 3 αγωνιστικές.

"Ο Σέρχιο Μπουτσκέτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης τακτικά και ξέρει να διαβάζει την πίεση του αντιπάλου. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς και ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του.

Για να είσαι μία ομάδα που κερδίζει τίτλους πρέπει να έχεις πολύ καλή επίθεση αλλά και να λειτουργείς καλά αμυντικά, μόνο έτσι είσαι ολοκληρωμένη ομάδα".

Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0):

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ