ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η θερμή αγκαλιά Γουαρδιόλα-Μουρίνιο!

Η θερμή αγκαλιά Γουαρδιόλα-Μουρίνιο!

Και όμως: Πεπ Γουαρδιόλα και Ζοζέ Μουρίνιο έχουν ανταλλάξει μία ζεστή αγκαλιά, με ισπανικό μέσο να παρουσιάζει video-ντοκουμέντο πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Δείτε τους!

Μπορεί οι δύο άνδρες να "κονταροχτυπήθηκαν" άπειρες φορές την τελευταία διετία όντες στον πάγκο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (11 φορές αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε αυτό το διάστημα), και να σήκωσαν αρκετές φορές τους τόνους της αντιπαράθεσης, όμως κάποτε τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά...

Για να το επιβεβαίωσε μάλιστα αυτό, η ισπανική "Marca" γύρισε 15 χρόνια πίσω και μέσα από την ηλεκτρονική της έκδοση παρουσίασε ένα ξεχωριστό video που παρουσιάζει τον Καταλανό πολυνίκη τεχνικό και τον "special one" να χάνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Διαβάστε και για την κόντρα Μουρίνιο-Βιλανόβα που ξεκίνησε το... 1998!

Όπως μάλιστα υπενθυμίζει το συγκεκριμένο μέσο στους νεότερους φιλάθλους, η ιστορική αυτή αγκαλιά έλαβε χώρα στις 14 Μαίου 1997 στο Ρότερνταμ, τη βραδιά που η Μπαρτσελόνα κατέκτησε (1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο) το Κύπελλο Κυπελλούχων, επικρατώντας στον τελικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε τους Γουαρδιόλα και Μουρίνιο σε ένα στιγμιότυπο που δεν τους έχετε συνηθίσει...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ