ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η απρεπής συμπεριφορά του Πέπε!

Η απρεπής συμπεριφορά του Πέπε!

Ο Πέπε δεν ήταν καλός οικοδεσπότης απέναντι στον Μέσι. Δείτε το γιατί.

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ιδιαίτερα σκληρή απέναντι στην Μπαρτσελόνα το αποδεικνύει σε κάθε ντέρμπι.

Πότε με σκληρά μαρκαρίσματα και πότε με τρόπους όπως του Πέπε απέναντι στον Μέσι. Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ πάτησε το χέρι του Μέσι, ενώ ο δεύτερος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά από φάουλ του Γκρανέρο.

Φαίνεται ότι ο Μέσι έχει βρει τον μπελά του με τον Πορτογάλο ο οποίος και σε άλλα ντέρμπι έχει αντιμετωπίσει σκληρά τον Μέσι και όχι μόνο.

Σε ένα από αυτά, κάνει σκληρό μαρκάρισμα στον Ντάνιελ Άλβες ενώ σε παλαιότερο αγώνα της Ρεάλ κλωτσάει τον αμυντικό της Χετάφε ενώ αυτός είναι πεσμένος στο χορτάρι και γρονθοκοπεί έναν αντίπαλο του.

Ο Ουέιν Ρούνεϊ, δεν έχασε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: "Pepe, what an idiot!". Σίγουρα ο Μουρίνιο πρέπει να κάνει κάτι με την συμπεριφορά του παίκτη του!

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Τσάβι ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά του Πέπε: " Ο Πέπε πάτησε τον Μέσι και το είδαν όλοι αυτό. Αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Αυτό που έκανε ο Πέπε είναι απαράδεκτο". Δείτε τα βίντεο:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ