ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση του Σουάρες

Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση του Σουάρες

Το CAS αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή των τεσσάρων μηνών αποκλεισμού του Λουίς Σουάρες, ωστόσο του επιτρέπει να προπονείται με την Μπαρτσελόνα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ξεκινώντας από την Παρασκευή.

Μετά από πέντε ημέρες συνεδριάσεων στη Λωζάννη της Ελβετίας, το CAS αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή των τεσσάρων μηνών αποκλεισμού στον Ουρουγουανό επιθετικό, Λουίς Σουάρες, για την αντιαθλητική συμπεριφορά του πάνω στον Ιταλό αμυντικό, Τζόρτζιο Κιελίνι, καθώς και το πρόστιμο των 85.000 ευρώ, ωστόσο του επιτρέπει να προπονείται με τη νέα του ομάδα, την Μπαρτσελόνα κάτι που θα ξεκινήσει να κάνει από την Παρασκευή.

Επίσης διατηρείται και η ποινή των εννιά αγωνιστικών αποκλεισμού (μένουν άλλα οκτώ) από τις αναμετρήσεις της εθνικής Ουρουγουάης. Το CAS επιτρέπει στον Ουρουγουανό επιθετικό να προπονείται κανονικά, κατά τη διάρκεια των μηνών που θα ισχύει η τιμωρία αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, με τη νέα του ομάδα, την Μπαρτσελόνα.

Μουδιασμένος ο ισπανικός Τύπος

Στην Ισπανία, όπως είναι φυσικό δεν τους παρηγορεί το γεγονός ότι ο Λουίς Σουάρες μπορεί να προπονείται με τη νέα του ομάδα και στέκονται στο γεγονός ότι δε δόθηκε συγχωροχάρτι στον Ουρουγουανό. Η "Sport" γράφει "Χωρίς συγνώμη για τον Λουίς Σουάρες", η "Mundo Deportivo" αναφέρει ότι "To CAS διατηρεί την ποινή, αλλά του επιτρέπει να προπονείται", η καστιγιάνικη ''Marca", έχει τίτλο "του επιτρέπεται μόνο να προπονείται", ενώ στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και η "As" που υποβαθμίζει το θέμα, καθώς ασχολείται πιο πολύ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχίζει προπονήσεις την Παρασκευή

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε ότι ο Λουίς Σουάρες ξεκινά τις προπονήσεις άμεσα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 15 Αυγούστου.

Επιστροφή με "κλάσικο" ;

Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει σε αγωνιστική δράση τον Οκτώβρη και προλαβαίνει το ισπανικό "κλάσικο" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στις 26 του μηνός. Από τα εννιά παιχνίδια τιμωρίας με τη "σελέστε", ο επιθετικός των "μπλαουγκράνα" έχει εκτίσει την τιμωρία του σε ένα, αυτό για τη φάση των 16 του Μουντιάλ, κόντρα στην Κολομβία.

Παρουσίαση από την Μπαρτσελόνα

Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο Ουρουγουανός θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, στην αναμέτρηση με την Λεόν για το τουρνουά Τζοάν Γκαμπέρ, όπου μπορεί και να αγωνιστεί (πραγματοποιώντας ένα άτυπο ντεμπούτο με την Μπάρτσα) σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca", η οποία τονίζει ότι η τιμωρία του αφορά μόνο επίσημα παιχνίδια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ