ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η περιγραφή του Χάντσον με την ταραντούλα στο γκολ του Μέσι!

ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports)
ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγλος σπίκερ, Ρέι Χάντσον, περιέγραψε με το δικό του τρόπο το νικητήριο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο ισπανικό clásico, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα (2-3), χρησιμοποιώντας για τον Αργεντινό το παράδειγμα με την... ταραντούλα. (video)

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα (2-3), στο ισπανικό clásico με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άγγλος σπίκερ, Ρέι Χάντσον, έδωσε... σόου περιγράφοντας με το δικό του τρόπο το γκολ του Αργεντινού.

Μάλιστα, ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής έφερε το παράδειγμα με την... ταραντούλα, την οποία ακόμη κι αν έβαζε κανείς στο σορτς του Μέσι, ο "Pulga" θα παρέμενε ήρεμος.

"Αααααα, ξανά! Ο άνθρωπος - απειλή έρχεται και καρφώνει το φλεγόμενο δόρυ του στην καρδιά της Ρεάλ. Εκπληκτικός Μέσι. Πανέμορφη επίθεση. Όλα πέφτουν στον Μέσι. Απίθανο ποδόσφαιρο... Μέσι. Θα μπορούσες να βάλεις μια ταραντούλα στο σορτς και να είναι ήρεμος.

Δαιμόνια ικανότητα από τον Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος δίνει τη σωστή πάσα. Ο Γκόμες φεύγει από πίσω, ο Τζόρντι Άλμπα γυρίζει και ο Μέσι είναι καταπέλτης. Μαγευτικό ποδόσφαιρο στο τέλος που έβαλε φωτιά", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρέι Χάντσον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ BEIN SPORTS:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ