ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Ντεουλοφέου

GERMANY OUT - In this July 29, 2016 picture  Everton's Gerard Deulofeu reacts after a missed chance during a soccer test match between SG  Dynamo Dresden and England's FC Everton in Dresden, eastern Germany. (Thomas Eisenhuth/dpa via AP)
GERMANY OUT - In this July 29, 2016 picture Everton's Gerard Deulofeu reacts after a missed chance during a soccer test match between SG Dynamo Dresden and England's FC Everton in Dresden, eastern Germany. (Thomas Eisenhuth/dpa via AP) AP

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία κάλυψε τη ρήτρα επαναγοράς από την Έβερτον του διεθνή Ισπανού.

Η Μπαρτσελόνα άσκησε το δικαίωμα επαναγοράς του Ζεράρ Ντεουλοφέου, βάζοντας τέλος στο σίριαλ του επόμενου σταθμού στην καριέρα του Ισπανού εξτρέμ.

Ο 23χρονος Καταλανός αγωνίστηκε ως δανεικός από την Έβερτον στη Μίλαν το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και οι καλές εμφανίσεις του οδήγησαν τους "μπλαουγκράνα" να τον ζητήσουν πίσω από τα "ζαχαρωτά".

Στο συμβόλαιο της πώλησης του 2015 υπήρχε ρήτρα επαναγοράς ύψους 12.000.000 ευρώ, την οποία ενεργοποίησαν οι κυπελλούχοι Ισπανίας, θεωρώντας τον διεθνή ποδοσφαιριστή ικανό μπακ απ για την επιθετική τριπλέτα των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Από την αγορά του έναντι 6.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015, ο Ντεουλοφέου αφήνει την Έβερτον μετά από 46 συμμετοχές και 7 τέρματα (είχε άλλες 29 συμμετοχές και 4 γκολ το 2013-2014 ως δανεικός), υπογράφοντας στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Photo credits: Thomas Eisenhuth/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ