ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Όμορφο το συναίσθημα να κερδίζεις στο Μπερναμπέου"

Γουαρδιόλα: "Όμορφο το συναίσθημα να κερδίζεις στο Μπερναμπέου"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την ανατροπή του σκορ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτη, ο Πεπ Γουαρδιόλα, χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του για ακόμα μία φορά σκόραρε στο Μπερναμπέου.

Η μισή δουλειά έγινε για την Μπαρτσελόνα και απομένει η άλλη μισή στο Νόου Καμπ, ολοκλήρωσε στις δηλώσεις του ο Γουαρδιόλα.

" Το σημαντικό για μας ήταν ότι ήρθαμε στο ντέρμπι και το γεγονός ότι το καταφέραμε ήταν πολύ σημαντικό για μας. Αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είναι πάντα όμορφο το συναίσθημα όταν κερδίζεις. Έχουμε παίξει μόνο το μισό και η Ρεάλ είναι ικανή για όλα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τον αγώνα με την Μάλαγα και μετά να αντιμετωπίσουμε πάλι την Ρεάλ".

Η Μπαρτσελόνα παρέμεινε για 7ο σερί ντέρμπι στο Μπερναμπέου με τον Γουαρδιόλα προπονητή αήττητη. " Είναι πάντα ευχαρίστηση να ερχόμαστε στο Μπερναμπέου. Όλος ο κόσμος βλέπει τον αγώνα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε πολύ καλά. Η Ρεάλ είναι πολύ ικανή ομάδα. Μετά από ένα κόρνερ, φάουλ η στιγμή μαγείας του Ρονάλντο μπορούν να σκοράρουν. Εχουν τέσσερα γκολ μ.ο. Κάναμε καλή δουλειά απόψε και άλλη μισή απομένει να γίνει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ