ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πεπ: "Μουρίνιο, ο γ...ω των ΜΜΕ"

MADRID, SPAIN - APRIL 26: Head coach of Barcelona Josep Guardiola answers a question during a press conference at Real Madrid's Estadio Santiago Bernabeu, ahead of Barcelona's UEFA Champions League semi-final first leg match against Real Madrid, on April 26, 2011 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - APRIL 26: Head coach of Barcelona Josep Guardiola answers a question during a press conference at Real Madrid's Estadio Santiago Bernabeu, ahead of Barcelona's UEFA Champions League semi-final first leg match against Real Madrid, on April 26, 2011 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε μάλλον για τον Ζοζέ Μουρίνιο... ενώ αναφέρθηκε και στο σημερινό (27/7) παιχνίδι στο Μπερναμπέου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θα κάνω αυτό που μου έμαθε. Θα αναμετρηθούμε σε λιγότερο από 24 ώρες στο γήπεδο, όμως εκτός γηπέδου του δίνω το Champions League. Με έχει κερδίσει εκτός των αγωνιστικών χώρων".

"Δεν έχω κάποιον διαιτητή ή σκηνοθέτη που να κάνει τη δουλειά για μένα. Αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό, o "γ...ω" σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κάμερες και όλος ο κόσμος το γνωρίζει. Είναι ένας μάγος σε αυτόν τον τομέα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκουαρδιόλα πριν το "clasico" για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Κανένας από την ομάδα δε μίλησε για τον διαιτητή της περυσινής αναμέτρησης με την Ίντερ για το γκολ του Μιλίτο. Αυτή τη φορά έχουμε έναν πολύ καλό διαιτητή, εγνωσμένης αξίας και το αποδεχόμαστε", σχολίασε.

"Προσπαθώ να μαθαίνω από τον Μουρίνιο όταν τον αντιμετωπίζω στο γήπεδο, όμως εκτός αγωνιστικών χώρων αποφεύγω όλα όσα κάνει. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους και μεθόδους και οι δικές του είναι από τις καλύτερες. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι μπορεί να κάνουμε πολλά πράγματα λάθος, όμως πάντα προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο", είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

"Είναι η πρώτη φορά που με αποκάλεσε Πεπ. Προηγουμένως αναφερόταν λέγοντας προπονητής, ομάδα, σύλλογος, παίκτης.... Πάντα γενικά, όμως από τη στιγμή που με είπε με το όνομά μου, θα αναφέρομαι σε εκείνον με το δικό του, Ζοζέ", πρόσθεσε ο Ισπανός.

"Αν προσπαθήσουμε να αμυνθούμε στο "Μπερναμπέου" θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".

"Ο Ινιέστα δε θα αγωνιστεί αύριο. Θα μπορούσα να σας πω ότι είναι κατά 80% σίγουρο, όμως σας λέω ότι κατά 100% είναι εκτός. Θα παίξουμε με τους παίκτες που έχουμε. Φυσικά και δε θέλουμε να αποκλειστούμε, όμως γνωρίζουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League, αυτό είναι από μόνο του επιτυχία", συμπλήρωσε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ