ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Πυρά Μουρίνιο κατά Γουαρδιόλα!

Πυρά Μουρίνιο κατά Γουαρδιόλα!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέταξε εκ νέου το γάντι στον Πεπ Γουαρδιόλα, λέγοντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι πρώτη φορά βλέπει προπονητή να κριτικάρει διαιτητή πριν τον αγώνα. "Δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα", επεσήμανε ο τεχνικός των "μερένγκες".

"H ομάδα είναι ήρεμη, θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε αυτό τον ημιτελικό και ο διαιτητής δεν είναι σημαντικός.

Το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι να υπάρχει ένας διαιτητής επιπέδου που δεν βοηθάει κανέναν αλλά που εφαρμόζει τους κανονισμούς και βοηθιέται από τους ποδοσφαιριστές", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (26/4), παραμονή του πρώτου ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των δύο ομάδων στο "Μπερναμπέου", και συνέχισε:

"Ελπίζω να τελειώσει μία φορά το παιχνίδι και οι δύο ομάδες να είναι ικανοποιημένες από τη διαιτησία. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα που να μπορεί να μας διασφαλίσει ενόψει της ρεβάνς.

Δεν έχουμε ψύχωση αλλά ελπίδα ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχω μαγικά ραβδιά για να κερδίζω αλλά μόνο πάρα πολλή δουλειά.

Η Ρεάλ είναι το φαβορί για τον Γουαρδιόλα; Δεν υπάρχει ομάδα φαβορί, δεν υπάρχει φαβορί ούτε στο ζευγάρι Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

"Πρώτη φορά κριτική πριν τον αγώνα..."

Φυσικά, συνέντευξη Τύπου χωρίς ατάκες του Μουρίνιο δεν υφίσταται και το ίδιο ακριβώς έγινε και την Τρίτη, με τον "special one" να επικρίνει τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα για τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού, Βόλφγκανγκ Σταρκ.

"Είναι η πρώτη φορά που ακούω έναν προπονητή να κριτικάρει την επιλογή ενός διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν είμαι φίλος με τους διαιτητές.

Όταν οι διαιτητές κάνουν λάθη παραπονιέμαι και το κάνω με ειλικρινή τρόπο επειδή αν ο διαιτητής έχει πάρει σωστές αποφάσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν δύο γκρουπ προπονητών. Είναι ένα μικρό γκρουπ που δεν μιλάει για τους διαιτητές και ένα πιο μεγάλο που ασχολείται με αυτούς και τους ασκεί κριτική.

Στο δεύτερο γκρουπ ανήκει κόσμος όπως εγώ, ο οποίος ταυτόχρονα είναι έτοιμος να δώσει συγχαρητήρια αν χρειαστεί.

Τώρα υπάρχει και τρίτο γκρουπ προπονητών, στο οποίο ανήκει μόνο ο Γουαρδιόλα και το οποίο κριτικάρει την επιλογή του διαιτητή.

Η Μπαρτσελόνα θεωρείται η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα όλων των εποχών; Δεν το ξέρω, είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά δεν ξέρω αν είναι η κορυφαία όλων των εποχών".

Βαλντάνο: "Μένει και του χρόνου ο Μουρίνιο"

Εν τω μεταξύ, ο γενικός διευθυντής των "μερένγκες", Χόρχε Βαλντάνο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν, βάζοντας φρένο στους επίδοξους μνηστήρες του.

"Ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και λέει ότι θέλει να μείνει. Δεν βλέπω το λόγο για να μην τον πιστέψω. Είναι ο ιδανικός προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης: έχει την ίδια πείνα με εμάς για την κατάκτηση τίτλων.

Στη Μπαρτσελόνα λέω ότι δεν πρέπει να είναι ήρεμοι, θέλουμε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν καταθέτουμε τα όπλα ούτε στο πρωτάθλημα: θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και τη Λα Λίγκα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ