ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Γκουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιμένει ότι η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, παρά τη συντριβή της από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανεπηρέαστος από τη συντριβή της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League εμφανίστηκε ο "αρχιτέκτονας" αυτής της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα κυπέλλου της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του και εξέφρασε τη στήριξή του με τον δικό του τρόπο.

"Είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σχόλια για διάφορα αυτές τις ημέρες, ωστόσο έχει κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και ευελπιστούν να χαμηλώσει τον πήχη".

Μάλιστα, ο 46χρονος προπονητής άφησε ανοιχτό ακόμα και το "παράθυρο" της απόλυτης ανατροπής και πρόκρισης των "μπλαουγκράνα": "Εάν μπορεί μία ομάδα να κάνει την ανατροπή, είναι η Μπάρτσα. Η συμβουλή μου είναι να μην τους κριτικάρουμε πολύ, γιατί θα επανέλθουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ