ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φωτογράφισε Χούμελς ο Ροσέλ

Φωτογράφισε Χούμελς ο Ροσέλ
© MIGUEL RUIZ/FCBARCELONA

Με δηλώσεις ο Σάντρο Ροσέλ επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Ματς Χούμελς. Διαβάστε τι είπε και για την Μπάγερν Μονάχου και τον Πεπ Γουαρδιόλα.

Ο Ματς Χούμελς φαίνεται εδώ και καιρό πως είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Οι Καταλανοί σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο θα αποκτήσουν δεδομένα έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και ο Χούμελς μοιάζει να είναι ο εκλεκτός.

Την είδηση εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ZDF και ο Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: "Υπάρχει ένας Γερμανός παίκτης που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μπορώ να πω το όνομα του καθώς στη συνέχεια η τιμή του θα εκτοξευτεί".

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και για τη συνεργασία της Μπάγερν Μονάχου με τον Πεπ Γουαρδιόλα: "Όταν έμαθα για τη συμφωνία έδωσα συγχαρητήρια τόσο στον Ρουμενίνγκε όσο και στον Γουαρδιόλα γιατί ήταν μία έξυπνη απόφαση και για τις δύο πλευρές".

Επιπλέον, για τους Βαυαρούς, τους οποίους θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League σχολίασε: "Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος είναι οι καλύτεροι. Όπως η Μπάγερν θα ήθελε να γίνει αθλητικά σαν την Μπαρτσελόνα έτσι κι εμείς στο οικονομικό κομμάτι θα θέλαμε να μοιάσουμε σ' εκείνους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ