ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιβεβαίωσε για Τσάβι ο Πετρέσκου

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 09:  Xavi Hernandez of Spain kisks the ball during a Spain training session at the Centro de Entrenamiento do Caju on June 9, 2014 in Curitiba, Brazil.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Το αριστοτεχνικό στυλ του Τσάβι στην προπόνηση της Ισπανίας GETTY IMAGES

Ποδοσφαιρική στέγη για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αλλάξει ο Τσάβι, όπως επιβεβαίωσε ο Νταν Πετρέσκου.

Το Κατάρ και συγκεκριμένα η Αλ Αραμπί θα είναι η επόμενη ομάδα του Τσάβι. Τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία επί του θέματος, την οποία επιβεβαίωσε ο Νταν Πετρέσκου.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Αλ Αραμπί είπε: "Ο Τσάβι έχει υπογράψει προσύμφωνο μ' εμάς. Υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά η πρότασή μας τον έπεισε. Μίλησα προσωπικά μαζί του".

Δημοσίευμα της "Sport" αναφέρει πως εντός της ημέρας υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Τζοσέπ Μπαρτομέου, πρόεδρο, της Μπαρτσελόνα, τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, αθλητικό διευθυντή, και τον εκπρόσωπο του Τσάβι, Ιβάν Κορέτχα. Στη συζήτηση η πλευρά του συλλόγου ξεκαθάρισε ότι θα διευκολύνει όσο μπορεί τον παίκτη προκειμένου εκείνος να φύγει όποτε επιθυμεί.

Ο Τσάβι μπορεί να μην έχει συναντηθεί με τον Λουίς Ενρίκε ως τώρα, αλλά εκτιμά πως δε θα έχει σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν στους "μπλαουγκράνα". Γι' αυτό έχει αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Αραμπί, η οποία για μία σεζόν (έξι μήνες) θα του προσφέρει 8 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ