ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίθεση Λουίς Ενρίκε στους δημοσιογράφους

Επίθεση Λουίς Ενρίκε στους δημοσιογράφους

Ο Λουίς Ενρίκε πήρε το αίμα του πίσω στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη δοκιμασία της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις, με μία μίνι επίθεση στους δημοσιογράφους.

Ο Λουίς Ενρίκε απάντησε στην κριτική που δεχόταν τις προηγούμενες εβδομάδες, μετά από κάποιες απώλειες της Μπαρτσελόνα κι ενώ την Κυριακή μπορεί να πατήσει ξανά κορυφή (ίσως προσωρινά) στην Primera Division εάν νικήσει την Μπέτις.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στη Σεβίλλη, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" είπε μεταξύ άλλων: "Είναι απίστευτο πως εσείς (σ.σ. ο Τύπος) αλλάζετε τις απόψεις σας. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ήταν λες και ήμασταν μια καταστροφή".

"Προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει πολύς χρόνος στη σεζόν. Φυσικά, σε όλους τους προπονητές αρέσουν τα νικηφόρα σερί, ειδικά στις μεγάλες ομάδες, και πρέπει να ενώσουμε αυτά τα σερί. Έχουμε ένα τέτοιο αυτήν τη στιγμή και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Αλλά υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε".

Οι Καταλανοί έχουν δύο νίκες στο κύπελλο και τρεις στο πρωτάθλημα, αλλά βρίσκονται στην 3η θέση της Primera Division, έναν πόντο πίσω από τη Σεβίλλη και δύο από τη Ρεάλ, με αγώνα περισσότερο. "Προφανώς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ χρειάζονται η άλλη ομάδα να δυσκολευτεί. Αυτό συμβαίνει όταν τα πράγματα είναι στενά μεταξύ τους".

"Αλλά αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι μόνο το δικό μας παιχνίδι. Επιστρέφω σε αυτό που είπα νωρίτερα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και ας μην δραματοποιούμε τα πράγματα. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πώς πήγε κάθε ομάδα, ποιος έχει τους περισσότερους πόντους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ