ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εμπρηστικές δηλώσεις Πικέ και... τιμωρία

Εμπρηστικές δηλώσεις Πικέ και... τιμωρία

Ο Ζεράρ Πικέ άφησε αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, και η ισπανική αρμόδια επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο να τον τιμωρήσει.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μπιλμπάο έχουν παράπονα από το διαιτητή της μεταξύ τους αναμέτρηση για το Copa del Rey, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Μάλιστα, ο αμυντικός των "μπλαουγκράνα", Ζεράρ Πικέ, άφησε αιχμές κατά της ισπανικής διαιτησίας στο σύνολό της μετά τη λήξη του ματς.

"Τα πέναλτι στον Νεϊμάρ και σε εμένα ήταν ξεκάθαρα. Ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι ρουλέτα και η διαιτησία προκαλεί. Το είδαμε στο Ρεάλ - Σεβίλλη, ελπίζω να ανεβούν επίπεδο (σ.σ οι διαιτητές)", υποστήριξε ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός.

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας θα συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα με αντικείμενο τις δηλώσεις του Πικέ και θα εξετάσει την επιβολή κυρώσεων. Αυτές μπορούν να πάρουν είτε τη μορφή προστίμου είτε τη μορφή αποκλεισμού από κάποια από τα επόμενα ματς και τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής το θεωρούν εξαιρετικά πιθανό να συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκη με 9 παίκτες η Μπιλμπάο, 2-1 τη Μπαρτσελόνα
Βαλβέρδε: "Έτσι, αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα"
Μπουνιά του Αντούριθ στον Ουμτιτί
Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα στο πλευρό του Άλβαρεθ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ