ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εξετάζει Μπάκα και Γκαμεϊρό η Μπαρτσελόνα

Εξετάζει Μπάκα και Γκαμεϊρό η Μπαρτσελόνα

Ο Λουσιάνο Βιέτο απομακρύνεται και έτσι η Μπαρτσελόνα κοιτάει άλλες περιπτώσεις. Μπάκα και Γκαμεϊρό στη μεταγραφική λίστα των Καταλανών.

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Λουσιάνο Βιέτο η Μπαρτσελόνα στρέφει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που θα δώσεις "ανάσες" τη νέα αγωνιστική σεζόν στους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες.

Η πρώτη περίπτωση που εξετάζεται πλέον είναι αυτή του Κάρλος Μπάκα. Ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνιζόταν έως το καλοκαίρι του 2015 στη Σεβίλλη, όταν και αποκτήθηκε από τη Μίλαν έναντι 30.000.000 ευρώ, έχοντας την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των "ροσονέρι" σε 42 παιχνίδια 20 γκολ. Σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα θελήσει να τον κάνει δικό της, αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό που έδωσε πέρυσι η Μίλαν στη Σεβίλλη. Τόσα έδωσε και η Γουέστ Χαμ το φετινό καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να τα βρει με τον 29χρονο επιθετικό.

Ο Μπάκα πάντως θέλει τη νέα αγωνιστική σεζόν να παίξει στο Champions League. Γι' αυτό το λόγο απέρριψε το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Γουέστ Χαμ και καλοβλέπει, επίσης, την έξοδο από το "San Siro". Για τον Κολομβιανό στράικερ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Νάπολι, που αναμένεται να κινηθεί δυναμικά μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ιγκουαΐν για την Γιουβέντους.

Εξετάζει Μπάκα και Γκαμεϊρό η Μπαρτσελόνα

Στα υπόψιν και ο Γκαμεϊρό

Η περίπτωση του Γάλλου σέντερ φορ είναι πιο δύσκολη. Ο Γκαμεϊρό προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σεβίλλη, με την οποία πανηγύρισε και την κατάκτηση του Europa League. Στον τελικό μάλιστα ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους Ανδαλουσιάνους και τους έδωσε την ώθηση να βγουν μπροστά και να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ. Ο 29χρονος επιθετικός είναι ο Νο1 στόχος της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την αποτυχία της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε να φέρει πίσω στο "Βιθέντε Καλντερόν" τον Ντιέγκο Κόστα.

Το γεγονός πως οι "ροχιμπλάνκος" προσφέρουν φανέλα βασικού στον Γκαμέιρο, τους δίνει σε κάθε περίπτωση μεγάλο προβάδισμα. Το ποσό που ζητά η Σεβίλη για την παραχώρηση του διεθνούς Γάλλου άσου είναι γύρω στα 40.000.000 ευρώ.

Οποιοσδήποτε επιθετικός πάει στο "Camp Nou" είναι σχεδόν απίθανο να βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, όταν από την ενδεκάδα δεν βγαίνουν ποτέ οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, Γι' αυτό πολλοί ποιοτικοί επιθετικοί θα προτιμήσουν να πάνε σε μια ομάδα, που θα έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως έπραξε και ο Λουσιάνο Βιέτο.

Η Μπαρτσελόνα έχει τα χρήματα και τη διάθεση να φέρει έναν καλό επιθετικό, αυτό όμως φαίνεται πως δεν επαρκεί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ