ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτούς θέλει για αντί-Βερμάλεν

Αυτούς θέλει για αντί-Βερμάλεν

Ο Τόμας Βερμάλεν βγήκε νοκ-άουτ για τους επόμενους πέντε μήνες και η Μπαρτσελόνα, περιμένοντας και την απόφαση της FIFA για μια μετεγγραφή, ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Νοκ - άουτ για τους επόμενους πέντε μήνες είναι ο Τόμας Βερμάλεν, όπερ σημαίνει ότι "αντίο ζωή" για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Μπαρτσελόνα που επένδυσε πολλά εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Βέλγο αμυντικό από την Άρσεναλ, δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου και μάλιστα τον χάνει ως το τέλος της σεζόν.

Ήδη περιμένει την απόφαση της FIFA σχετικά με το αίτημά της για μια μετεγγραφή τον Γενάρη και πολλά ονόματα βρίσκονται ήδη στη λίστα των Καταλανών. Η "Mundo Deportivo" που γνωρίζει καλά τα... κατατόπια στο στρατόπεδο των "μπλαουγράνα", αναφέρεται σε αρκετές περιπτώσεις που ήδη εξετάζονται από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ.

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο... μάτι το αμυντικό δίδυμο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Μιράντα και Ντιέγο Γοδίν να απαρτίζουν ένα τείχος μπροστά από την εστία των "ροχιμπλάνκος" και πάνω τους στηρίζει πολλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Προφανώς και δεν μπορεί να πάρει και τους δυο, αλλά θα προσπαθήσει να φέρει τον έναν στην Βαρκελώνη.

Ο Βραζιλιάνος έχει ρήτρα 30.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 και στα 36.000.000 είναι αυτή του Ουρουγουανού, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Δύσκολες περιπτώσεις και οι δυο, ειδικά από την στιγμή που ο Σιμεόνε ποντάρει πολλά πάνω τους.

Βέβαια δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Καταλανών, διότι υπάρχει και ο Αϊμερίκ Λαπόρτε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον παραχωρεί για λιγότερα από 42.000.000 ευρώ.

Εξάλλου, ο τρίτος στόπερ της Ατλέτικο, Χοσέ Χιμένες, ο οποίος έπαιξε μάλιστα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αντί του τραυματία Μιράντα, είναι μόλις 19 ετών, αλλά έχει τρομερές προοπτικές εξέλιξης και η ρήτρα του αγγίζει τα 40.000.000 ευρώ. Ναι μεν είναι στη... σκιά των δυο βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο σημαντικό.

Οι Οταμέντι και Μουσταφί της Βαλένθια εξετάζονται επίσης από την Μπαρτσελόνα, όμως δύσκολα οι "νυχτερίδες" θα πουλούσαν για λιγότερα από 50.000.000 ευρώ. Από ΄κει και πέρα, ο Νίκο Παρέχα της Σεβίλλης και ο Ινίγκο Μαρτίνεζ της Ρεάλ Σοθιεδάδ εξετάζονται ενδελεχώς, με την περίπτωση του δεύτερου να είναι πιο δύσκολη και να μοιάζει αρκετά με αυτή του Λαπόρτε (μίνιμουμ 30.000.000 ευρώ).

Τέλος, οι Έκτορ Μορέντο, Αντρέου Φοντάς και Ντιέγκο Λουγκάνο είναι τρεις ακόμη περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την Μπαρτσελόνα για αντί-Βερμάλεν, αλλά είναι χαμηλότερα στη λίστα των Καταλανών. Αν εντέλει δεν γίνει μετεγγραφή, ο Λουίς Ενρίκε θα κοιτάξει και προς την Μπαρτσελόνα Β', ώστε να καλύψει προσωρινά το κένο ως το καλόκαίρι. Ο 20χρονος Πορτογάλος, Έντγκαρ Λε, αποτελεί μια τέτοια περίπτωση...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ