ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτούς "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα για την επίθεση

Αυτούς "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα για την επίθεση

Η καταλανική "Sport" αποκάλυψε τους 4 παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα για να συμπληρωθεί το παζλ στην επίθεση το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε το story.

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πιθανότατα την κορυφαία επιθετική τριπλέτα του πλανήτη με τους Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ όμως αυτό δεν την εμποδίζει να ψάχνει για έναν ακόμα σέντερ φορ κλάσης προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης της.

"Mεταγραφή-έκπληξη" είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport", η οποία υπογραμμίζει πως ο Λουίς Ενρίκε θέλει έναν παίκτη τύπου... Χένρικ Λάρσον για να συμπληρώσει την επίθεση ενώ αναφέρει και τους τέσσερις παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Καταλανών.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι "μπλαουγκράνα" θέλουν ένα ψηλό και δυνατό 9άρι που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή, με τον παίκτη που είναι πάνω-πάνω στη λίστα των Λουίς Ενρίκε και Μπράιντα να είναι ο Φερνάντο Γιορέντε.

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός έχει ως πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ισπανικό πρωτάθλημα καθώς πριν μεταγραφεί στη Γιουβέντους έπαιζε για πολλά χρόνια στη Μπιλμπάο, ενώ επιπλέον έχει φιλία με πολλούς παίκτες από την ομάδα της Μπαρτσελόνα και πέρα από πολύ καλός επιθετικός είναι και εξαιρετικός αμυντικός καθώς ασκεί πίεση στα αντίπαλα μπακ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 12.000.000 ευρώ από τη στιγμή που ο Μπράιντα έχει καλή σχέση με τον γενικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, ωστόσο υπάρχει ένα "αγκάθι" στην όλη υπόθεση.

Αυτούς "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα για την επίθεση

Mεταγραφή-έκπληξη για τη Μπαρτσελόνα προαναγγέλει στο σημερινό της κυριακάτικο πρωτοσέλιδο η καταλανική "Sport" έχοντας σε πρώτο φόντο τον Φερνάντο Γιορέντε και σε δεύτερο τον Έντιν Τζέκο

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Γιορέντε θέλει στα 30 του χρόνια να υπογράψει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο αλλά και να παίζει βασικός στην επόμενη ομάδα του, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει η "Μπάρτσα" σε αντίθεση με τις Βαλένθια και Τότεναμ που φέρονται να είναι υποψήφιες για την απόκτησή του.

Σε περίπτωση ωστόσο που δεν καταφέρουν οι Καταλανοί να βρουν τη "χρυσή τομή" με τον Γιορέντε υπάρχει μία ακόμα εξαιρετική λύση στο μυαλό τους που ακούει στο όνομα Έντιν Τζέκο.

Όπως και η Γιουβέντους με τον Γιορέντε έτσι και στην περίπτωση του Τζέκο υπάρχει διάθεση από τη Μάντσεστερ Σίτι να τον πουλήσει σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά (κοστολογείται γύρω στα 20.000.000 ευρώ), ωστόσο υπάρχει ένα ερωτηματικό και για τον Βόσνιο φορ.

Αυτό έχει να κάνει με το πολύ υψηλό ετήσιο κασέ του που ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ, με τη Μπαρτσελόνα να θεωρεί υπερβολικό να πληρώνει τόσα πολλά χρήματα για έναν παίκτη που δεν θα ξεκινάει ως βασικός.

Η "Sport" προσθέτει πάντως ότι υπάρχουν άλλα δύο ονόματα στη μεταγραφική λίστα του Μπράιντα και αυτοί είναι ο Γερμανός Μάριο Γκόμεθ της Φιορεντίνα και ο Ιταλός Γκρατσιάνο Πελέ της Σαουθάμπτον.

Προς το παρόν πάντως -όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο- το θέμα του επιθετικού δεν είναι πρωτεύον για τη Μπαρτσελόνα καθώς αυτή τη στιγμή ο σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός παίκτη που να καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ (αντί του Ντάνι Άλβες) και ενός για τη μεσαία γραμμή (στη θέση του Τσάβι).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ