ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αναποφάσιστος για το μέλλον του ο Λουίς Ενρίκε

Football Soccer - Espanyol v Barcelona - Spanish Liga BBVA - Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat, Spain - 2/1/16    Barcelona's head coach Luis Enrique directs his players during the match. REUTERS/Stringer
Football Soccer - Espanyol v Barcelona - Spanish Liga BBVA - Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat, Spain - 2/1/16 Barcelona's head coach Luis Enrique directs his players during the match. REUTERS/Stringer REUTERS

Στον "αέρα" βρίσκεται ο προγραμματισμός της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα".

Το συμβόλαιο του Λουίς Ενρίκε με την Μπαρτσελόνα λήγει τον προσεχή Ιούνιο (2017) και ο 46χρονος τεχνικός από τη Χιχόν δεν έχει απαντήσει στους "μπλαουγκράνα" εάν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, έχει ζητήσει χρόνο από τη διοίκηση προκειμένου να δώσει την οριστική απάντηση για το μέλλον του. Χρόνο που έχει λάβει, καθώς οι επιτυχίες του στον πάγκο της ομάδας της Βαρκελώνης αναγνωρίζονται από τη διοίκηση αυτής.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Τζουζέπ Μπαρτομέου δεν θα περιμένει μέχρι την άνοιξη - στο πιο κομβικό κομμάτι της τρέχουσας σεζόν - την απάντηση του Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα, φαίνεται να του έχει σταλεί μήνυμα, ότι πρέπει να απαντήσει σύντομα. Στις αρχές του νέου έτους, δηλαδή, για να προχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Σε περίπτωση που ο 46χρονος προπονητής αποφασίσει να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", μάλλον δεν θα τον δούμε σε άλλον πάγκο σύντομα.

"Εάν το μέλλον μου δεν είναι εδώ, δεν είναι πουθενά", υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε χρέη προπονητή της Μπαρτσελόνα το 2014 κι έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2014-15 και 2015-16), δύο Copas del Rey (2014-15 και 2015-16), ένα Supercopa (2016), ένα Champions League (2014-15), ένα ευρωπαϊκό Super Cup (2015) κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2015).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ